follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

BRÖLLOP

Hej och välkomna hit, vad kul att ni ska gifta er
Jag fotograferar bröllop i hela Sverige och utgår från Örebro

personlig, generös, närvarande, tydlig, lugn och smidig

MINA STYRKOR

Ni har en väldigt härlig och speciell dag framför er. Oavsett om ni ska gifta er på farfars loge, en herrgård eller på stranden... Grattis! Och vad kul att ni hittat in till mig.

Jag älskar att höra kärlekshistorier och är så nyfiken på att höra om hur er startade. Något som jag älskar ännu mer är att återberätta all kärlek i bilder. En av dom största milstolparna på resan är er kommande bröllopsdag och den vill jag berätta tillsammans med er om och om igen då ni ser tillbaka på den genom bilderna vi skapat.


Det skiljer endel i hur jag jobbar jämfört med många andra bröllopsfotografer, Jag bokar max 4 bröllop per sommarsäsong och lägger ner mycket tid på varje brudpar.
Jag vill lära känna mina brudpar och ge dom den uppmärksamhet och tid som dom förtjänar.

Jag lägger ner mycket tid på att reka och välja ut dom bästa fotoplatserna för olika typer av väder. Jag älskar den svenska naturen och vill hylla den i mina bilder. Platserna väljs också utifrån mina brudpars stil och personlighet. Jag planerar fotograferingen väl men det finns mycket utrymme för det spontana och jag dokumenterar er och era nära i stunden.

JAG ÄR ER FOTOGRAF OM NI
Älskar natur
Vill ha magiska porträttbilder 
Trivs med en person som är lugn och styr upp när det behövs

Jag fullkomligt älskar detaljer, genomtänkta och personliga detaljer

Lorem ipsum dolor amet tacos butcher 8-bit, small batch kogi XOXO yr enamel pin 90's tilde pop-up. Hell of ramps irony ennui hoodie succulents, put a bird on it banh mi ugh jianbing adaptogen portland readymade 

Jag erbjuder et fotogarfering utöver det vanliga

MIN FILOSOFI

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING HOS MIG

Er bröllopsdag kommer vara fylld med så många känslor, minnesvärda ögonblick, vackra detaljer och blickar. Jag älskar att få följa brudpar under deras dag och fånga nervositeten, nyfikenheten, glädjen och allt där emellan på bild. Jag förevigar dom små blickarna, varma kramarna och höga skratten. Vi måste också snacka om det här med detaljer, jag är en riktigt detaljfreak och kommer ta massvis med bilder på små men betydelsefulla ting som tillsammans ramar in känslan för er dag.

Under porträttfotograferingen vill jag att ni ska vara ni och den ger er en stund på dagen mitt i alltihopa där ni får känna in stunden och varandra. Det blir inga tråkiga uppställda bilder, ni får guidning av mig men framför allt så följer jag er och skapar naturliga bilder med äkta känslor.

I de flesta stunder kommer ni inte märka av mig, ni ska vara i nuet och jag finns där i bakgrunden och förevigar er dag. Men jag kommer rätta till klänningen för att den ska ligga perfekt vid porträtten, jag kommer hojta till era vänner för att få alla att lyssna vid gruppfotograferingen och jag kommer ge era gamla släktingar en hand att hålla i när dom ska gå upp för trappen.

BRÖLLOPSMÖTE SAMT PROVFOTOGRAFERING INGÅR

Direkt efter att ni bokat mig startar mitt arbete, ofta sker bokningen ett år i förväg. Jag skickar er ett bokningspaket i början på året och ni får den informationen ni behöver under tiden fram till bröllopet. Någon eller några månader innan ert bröllop ses vi över en fika och planerar eran dag. I samband med mötet gör vi en provfotografering om ni vill och vädret tillåter. Det brukar oftast vara skönt att känna hur det är att vara framför kameran innan bröllopsdagen, då blir ni avslappnade från start. Det är viktigt för mig att ses för att lära känna er och höra om era önskemål för att kunna ge er den bästa servicen. Har ni inte möjlighet att ta er till Örebro så löser vi det via Skype eller liknande. 


01

FÖRARBETE


JAG BESÖKER ER PLATS FÖR BRÖLLOPET I FÖRVÄG. OM DET ÄR EN BIT BORT ÅKER JAG ALLTID DIT ETT PAR TIMMAR INNAN OCH KOLLAR AV VART VI KAN SKAPA DE MEST FANTASTISKA BILDERNA.

02

EFTERARBETE


​När jag kommit hem efter bröllopet redigerar jag några bilder så att ni får ett smakprov inom ett par dygn. Därefter väntar flera dagar av redigering.

INOM 6 VECKOR HAR NI ERA FULLT BEARBETADE BILDER PÅ ETT LYXIGT USB-MINNE. Ofta levereraR jag Snabbare än så.


03

lEVERANSVad kul att ni är nyfikna på vad jag har att erbjuda, nu är det dags att ta nästa steg...... val av bröllopspaket

Bröllopspaketen
2024


Bokningspaket
Bröllopsmöte 
Provfotografering
11 h sammanhängande fotografering
550 redigerade bilder på USB
5 bilder dagarna efter bröllopet
​Resa inom Örebro län


39900kr


- Jag är med er hela dagen, från förberedelser till tårtan skärs. I detta paket får ni även magiska bilder under golden hour

Siden

Bokningspaket
Bröllopsmöte 
Provfotografering
8 h sammanhängande fotografering
300 redigerade bilder på USB
5 bilder dagarna efter bröllopet
Resa inom Örebro län

30900kr

- förslagsvis -
förberedelse, first look, porträtt, vigsel, gratulationer och middagens inledning

Sammet

Bokningspaket
Bröllopsmöte 
Provfotografering
4 h sammanhängande fotografering
200 redigerade bilder på USB
5 bilder dagarna efter bröllopet
Resa inom Örebro län

23900kr

- förslagsvis -
porträttfotografering, vigsel och gratulationer

Linne

Bröllopsmöte
1,5 h sammanhängande fotografering
40 redigerade bilder på USB
5 bilder dagarna efter bröllopet
Resa inom Örebro län

12900kr

Endast porträttfotografering

Bomull

TRYCK HÄR FÖR ATT SKICKA

Jag ser fram emot att höra från er

FÖRFRÅGAN

Bästa hälsningar Maria

JAG KOMMER KONTAKTA ER PER MAiL INOM NÅGRA DAGAR.
KOLLA I SKÄPKORGEN IBLAND HAMNAR MINA MAIL DÄR.
 

Tack för er förfrågan,
hoppas jag är tillgänglig ert datum

LÅT OSS BLI INSTA-VÄNNER

@fotografmarialager