follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

Jag är 33år och bor med min familj i utkanten av Örebro. När jag inte jobbar går jag gärna på loppisar, renoverar möbler eller tränar. Jag har tillsammans med min man renoverat hela vårat hus, vi har ständigt något projekt igång. Inredning är ett stort intresse och jag drömmer om ett 250kvm stort hus där alla mina idéer och möbler får plats. Jag älskar choklad, bubbel och blommor. Mitt blomintresse har lett till att jag gått några kvällskurser i bukettbinderi. Jag har gjort 3 brudbuketter, min egna och till mina två systrar. Jag älskar verkligen blommor!

Jag har helt fastnat för just bröllop och gravida, båda delarna är helt magiska! Och jag har valt att specialisera mig inom dessa två områden. Däremellan klämmer jag in en och annan familjefotografering för att det är så härligt med barn!

Jag är lite av en bröllopsnörd.... ni kan gissa att jag la ner mycket tid på planering när vi gifte oss 2015. Det behöver nödvändigtvis inte vara märkvärdigt, men genomtänkt. Jag hjälper er gärna med idéer och tankar vad det gäller dekoration, lokaler, brudbuketter. Om ni vill.

DET ÄR JAG SOM STÅR BAKOM KAMERAN

- ni älskar bilder utomhus
- ni tycker om detaljbilder
- ni vill ha bilder med mycket känslor
- ni vill ha en glad och smidig person med en hjälpande hand under dagen
- om ni låter mig ge er vägledning för att få härliga bilder

JAG ÄR ER FOTOGRAF OM

Jag är en fotograf som älskar att möta nya människor. Ni kommer troligen tröttna på mitt "det blir så hiiiimla fint" när jag beskriver vad jag ser genom linsen ett antal gånger under vår fotografering.

FOTOGRAFEN

LÅT OSS BLI INSTA-VÄNNER

@fotografmarialager